Error in posting comment in 10.x on wiki

Recently i have moved from 8.5 to 10.3, and facing error while posting comment on wiki page.

I am using below api

<script type="text/javascript">
jQuery(document).ready(function()
 {
    jQuery.telligent.evolution.widgets.createEditPageComment.register({
    wrapperId: '$core_v2_widget.WrapperElementId',
    wikiId: $core_v2_wiki.Current.Id,
    pageId: $core_v2_wikiPage.CurrentOrDefault.Id,
    publishErrorText: '$core_v2_encoding.JavascriptEncode($core_v2_language.GetResource('Wiki_CommentForm_PublishError'))',
    publishingText: '$core_v2_encoding.JavascriptEncode($core_v2_language.GetResource('Wiki_CommentForm_Publishing'))',
    publishText: '$core_v2_encoding.JavascriptEncode($core_v2_language.GetResource('Wiki_CommentForm_PostComment'))',
    bodyRequiredText: '$core_v2_encoding.JavascriptEncode($core_v2_language.GetResource('Weblog_CommentForm_EnterCommentWarning'))',
    save: jQuery('#$core_v2_widget.UniqueId('save')'),
    bodySelector: '#$core_v2_widget.UniqueId('body')',
    successMessage: jQuery('#$core_v2_widget.UniqueId('successmessage')'),
    moderateMessage: jQuery('#$core_v2_widget.UniqueId('moderateMessage')'),
    errorMessage: jQuery('#$core_v2_widget.UniqueId('errorMessage')')
});
});
</script>

url: $.telligent.evolution.site.getBaseUrl() + 'api.ashx/v2/wikis/{WikiId}/pages/{PageId}/comments.json?IncludeFields=Comment.Id,Comment.IsApproved',
data: {
    Body: $(context.bodySelector).evolutionComposer('val'),
    WikiId: context.wikiId,
    PageId: context.pageId
},

Parents Reply Children
No Data